Metsäkoneurakointi

TOMMI EKMANISTA LOGSETIN TOIMITUSJOHTAJA

BSc Tommi Ekman, 44, on valittu Logset Oy:n toimitusjohtajaksi. Ekman aloittaa
tehtävässä myöhemmin loppuvuoden aikana. Hän siirtyy Logsetille John Deere Forestry Oy:n General Manager, Marketing & Fulfillment-tehtävästä.  Aiemmin hän on toiminut useissa eri tehtävissä John Deere:llä ja Waratah Forestry Attachment liiketoiminnassa.  Ekmanilla on kaikkiaan 19 vuoden kokemus erilaisista vaativista metsäkonealan tehtävistä Suomessa ja ulkomailla.

-Olen kiinnostuneena seurannut Logsetin viimeaikaista hyvää kehitystä ja kun yhteydenotto tuli, en kauaa empinyt tarttua Logsetin tarjoamaan haasteeseen.  Logsetin edelläkävijyys hybridi-teknologiassa, vahvat panostukset myyntikanaviin ja laadukkaat sekä modernit tuotteet antavat yhtiölle hyvät mahdollisuudet kasvutavoitteiden saavuttamiseen.  Tähän työhön haluan tuoda oman kokemukseni ja energiani, sanoo Logsetin tuleva toimitusjohtaja.

-Tommi Ekmanista saamme todellisen metsäkonemiehen Logsetin johtoon.  Hänen vankka kokemuksensa alalta erilaisista vaativista tehtävistä vakuutti yhtiön hallituksen.  Tommi voi tuoda merkittävän osaamislisän toimintamme kaikille osa-alueille, ja hänen positiivisen energiansa ansiosta häntä on helppo seurata, sanoo Logsetin hallituksen puheenjohtaja Tapio Nikkanen.