Metsäkoneurakointi

Naaran Kuljetushuollosta Alucarin jälleenmyyjä

Maailman johtava puutavara-autojen päällerakentaja Alucar Oy ja Naaran Kuljetushuolto Oy ovat solmineet jälleenmyyntisopimuksen koskien Alucarin tuotteita Itä-Suomessa. Yhteistyö tukee etenkin uusien asiakkaiden hoitoa Suomen vilkkaimmalla puutavara-autojen alueella.

Naaran Kuljetushuolto Oy on tunnettu toimija puutavara-autoilijoiden keskuudessa ja omaa vankan kokemuksen nosturiasennuksista sekä päällerakenteiden ja perävaunujen huollosta. Yrityksen perustaja, Jyrki Paunonen on aloittanut puunajon isänsä yrityksessä heti ajokortin saatuaan. Jo sitä ennen puuautot olivat tulleet tutuiksi kunnossapidon puolella. Huoltoyritys syntyi alkuun osittain sattuman kautta, ja sitä pyöritettiin jonkin aikaa puunajon ohella, kun Paunosella tässä vaiheessa oli jo omakin auto. Huolto työllisti kuitenkin kasvavissa määrin, ja vuonna 2014 tuli lopulta eteen valinnan paikka.

Haluatko lukea koko artikkelin? Kokeile Metsätrans-digilehden tilausta maksutta 30 päivää!

Kokeile 30 päivää maksutta

tai

Kirjaudu sisään

Metsätrans Digi -tilauksella luet ilman rajoituksia tämän ja muut metsäalan painavimmat artikkelit. Hinta kokeilujakson jälkeen 3,90 €/kk.