Tapahtumat

Koivunen Oy FinnMETKO 2022 -näyttelyssä

Koivunen Oy, messuosasto
Koivunen Oy:n messuosasto vuoden 2019 Kuljetusnäyttelyssä.

Koivunen Oy osallistuu Suomen suurimpaan raskaskonealan ammatti- ja myyntinäyttelyyn osastolla 312. Esittelemme 200 m² osastollamme laajaa raskaan kaluston päällirakenne- ja varaosavalikoimaamme. Osastollamme voi tutustua PM- ja Maxilift-kappaletavaranostureihin, HYVA-koukkulaitteisiin sekä kuormankäsittelyssä tarvittaviin Ferrari Inter- national -lisävarusteisiin. Osastollamme on myös mahdollisuus tutustua hydrauliikkajärjestelmissä käytettäviin varus- teisiin. Näistä esittelemme mm. HYVA:n öljysäiliösarjoja sekä Hydro Leducin laajaa pumppuvalikoimaa. Esittelyssä on myös PM-kappaletavaranosturilla varusteltu kuorma-auto.

Ajoneuvojen varusteluun liittyvissä tuotteissa esillä on Jost-tuotevalikoimaa, josta löytyvät esimerkiksi vetopöydät, tukijalat, konttilukot ja kuulakehät sekä Bawer-varustelaatikkovalikoimaa, jossa uutuutena pikakiinnitteiset varuste- laatikot muovisena ja rosterisena. Varaosavalikoimastamme tuomme esille mm. Fleetguard-suodattimet. Fleetguard on yksi maailman tunnetuimmista dieselajoneuvojen suodatinmerkeistä, joka on maailman suurimman suodatinval¬- mistajan, Cummins Filtrationin tuotemerkki. Esillä on myös K27 Truck -tuotevalikoimaa. Tuoteperheeseen kuuluvat jarrulevyt, -palat, -satulat ja -kellot, pyörännavat, hytin iskunvaimentimet sekä tunnistimet hyötyajoneuvoihin. Lisäksi esittelemme raskaan kaluston Monroe iskunvaimentimia.

Työkaluosastomme esittelee paineilmatoimisia, hydraulisia AC- ja Snit-nostimia, uuden sukupolven Projecta-apu- käynnistimiä, Dawell-induktiokuumentimia sekä Hypertherm-plasmaleikkuria. Nähtävillä ovat myös Bosch KTS Truck-diagnoositesteri sekä DCU 220 -tietokone. Osastollamme on lisäksi esillä valopioneeri Philipsin lisävaloja, K27:n kauko- ja työvaloja sekä edustamiamme Hankook- ja Petlas-renkaita hyötyajoneuvoihin.

Mainos, juttu jatkuu alla Mainos päättyy

Koivunen on merkittävä autoalan teknisen kaupan monialayritys, jonka perinteet ulottuvat vuoteen 1927 asti. Olemme henkilöautojen sekä raskaan ajoneuvokaluston varaosien, lisävarusteiden, laitteiden, renkaiden ja vanteiden sekä työkalujen, koneiden ja kiinnitystarvikkeiden maahantuoja. Toimimme markkinoilla Suomessa ja Baltian maissa, ja lii- kevaihtomme on yli 165 miljoonaa euroa. Olemme osa Pohjois-Euroopan johtavaa autovaraosien jakeluyhtiö MEKOa.

Koivunen Oy – perinteitä jo vuodesta 1927

Fixus Center Oulu mahdollistaa raskaan kaluston varaosatoimitukset Ouluun ja lähikuntiin jopa samalle päivälle. Myös Fixus Center Lahti ja Fixus Center Seinäjoki palvelevat raskaan kaluston asiakkaita monipuolisella tuotevalikoimalla.