Metsäkoneurakointi

Ron Back on Logsetin uusi toimitusjohtaja

Ron Back

Metsäkonevalmistaja Logsetin talous- ja hallintojohtaja Ron Back on valittu yhtiön toimitusjohtajaksi ensi vuoden alusta alkaen. Nykyisen toimitusjohtajan siirtyessä eläkkeelle siirtymä on luontainen askel yhtiön kehityksessä.

Ron Back (40) on työskennellyt Logsetin talous- ja hallintojohtajana vuodesta 2019 alkaen. Aiemmin hän on toiminut muun muassa VAMP by Schneider Electricin toimitusjohtajana.

- Nyt johdon tiimi alkaa olla kasassa. Peräsimessä on osaava ja nuorekas jengi, varatoimitusjohtajaksi nimitettiin samalla Pascal Rety. Kari Mikkilä kutsuttiin eläkepäiviltä kehittämään yritystä vuoden alussa, ja mies teki juuri sen, mitä tilattiin. Nyt on oikea aika siirtyä eteenpäin, ja kiitämme Karia kuluneesta, kommentoi hallituksen puheenjohtaja Tapio Nikkanen.

Mainos, juttu jatkuu alla Mainos päättyy

- Poikkeuksellisista ajoista huolimatta olemme pystyneet kehittämään Logsetin liiketoimintaa. Olemme hyvässä markkina-asemassa vastaamassa esimerkiksi metsäteollisuuden ympäristökysymyksiin. Katsomme tulevaa positiivisin mielin maailmantilanteesta huolimatta, Ron Back kommentoi.

Takana kohtuullinen vuosi

Logset on onnistunut kasvattamaan liiketoimintaa vaikeidenkin aikojen keskellä. Ensimmäistä koronavuotta lukuunottamatta yhtiön talouskehitys on ollut nousujohteinen.

- Uinahdimme hieman edellisvuoden lopulla, kun teollisuuden inflaatiokehitys lähti suurempaan nousuun. Saimme kuitenkin korjattua tilannetta kuluneen tilikauden lopulla, ja se työ jatkuu edelleen. Venäjän markkinan äkkikuolemasta huolimatta meidän tilauskanta on erittäin hyvä. Kiitos kuuluu meidän sitoutuneelle henkilökunnalle, joka on tämänkin onnistumisen takana, Back kiittelee.

Toimintaa kaikilla mantereilla

Logset käynnisti tytäryhtiön Brasiliassa kuluneen tilikauden aikana. Sen lisäksi omaa liiketoimintaa on Ruotsissa ja Kanadassa, kotimaata unohtamatta. Jakeluverkostossa on omien yhtiöiden lisäksi noin 30 jälleenmyyjää eri maissa. Viime tilikauden liikevaihto oli 50 miljoonaa euroa.