Puutavara-autoilu

Mittia Skogstransport: Perinteinen pöllimiesten reissu

Metsäalan kuljetusyrittäjien Pohjanmaan jaoston reissu länsinaapuriin, Mittia: Skogstransport-messuille on jo perinne, vaikka koronan takia edelliskerrasta ehtikin vierähtää nyt neljä vuotta. Tällä kertaa Seinäjoelta startannut bussimatka kiersi Loimaan ja Turun kautta Tukholmaan, sieltä lahden yli Ruotsiin ja kohti pohjoista, ja lopulta Uumajasta takaisin Vaasan kautta Seinäjoelle. Viimeksi kiertue tehtiin toisinpäin.

Metsäalan Kuljetusyrittäjät Nordic Traction Groupilla
Reissun ensimmäinen etappi Loimaalla, etualalla ketjutehtaan vierailua isännöinyt Jarmo Mäkelä Nordic Traction Groupilta ja AFM-Forest Oy:n Topi Iltola.

Bussimatkojen varrelle oli järjestetty myös sopivasti ohjelmaa. Keskiviikkona Loimaalla tutustuttiin Nordic Tractionin ketjutehtaaseen, torstaina Kilaforsin perävaunutehtaaseen, perjantai oli sitten varsinainen pääpäivä messuilla. Virallisten osuuksien ohella nämä matkat tarjoavat myös erinomaisen mahdollisuuden tavata muita autoilijoita, valmistajia, myyjiä ja muita yhteistyökumppaneita hieman rennommissa merkeissä.

Matkaa tukemassa sponsoreina olivat Alucar, Kilafors, Markkinointi E. Kivelä, Metsämiesten Säätiö, Nordic Traction, Pohjanmaan Raskasvaruste ja VTA Tekniikka, jotka mahdollistivat edullisen reissun ja maistuvat ruokailut kaikille osallistujille koko neljän päivän ajan.

Mainos, juttu jatkuu alla Mainos päättyy

Metsätrans-lehden raportin Mittia: Skogstransport-messuilta löydät täältä.