Metsäkoneurakointi

Logset-työnäytös Hollolassa torstaina 26. syyskuuta

Logset Oy, MKU Risto Kangassalo ja Koskitukki Oy järjestävät työnäytöksen Lahden seudulla, Hollolassa, torstaina 26.9.2019 klo 10–16 osoitteessa Kivijärventie 67, 15230 Hollola. Opastekylttien avulla löydät kätevästi perille.

Esittelyssä MKU Risto Kangassalon uudet metsäkoneet:

  • kahdeksanpyöräinen Logset 8H GTE harvesteri, joka on varustettu Logset TH65 hakkuulaitteella
  • Logset 5F GT kuormatraktori, jossa on Smooth Ride -ohjaamojousitus
  • Logset 5FP GT kuormatraktori, väkivahva 6-sylinterinen kuormatraktorimalli.

Tarjolla nokipannukahvit, hillomunkkeja ja makkaraa!

Mainos, juttu jatkuu alla Mainos päättyy

Logset 8H GTE harvesteri

Konemalli on vakaa ja vahva, joten se kulkee helposti vaihtelevissa maastoissa ja suoriutuu niin suurista kuin pienistäkin puista. Polttoainetehokkaan 7,4 litran ja kuuden sylinterin AGCO Power moottorin avulla harvesterin voima riittää yhden tai kahden työpumpun puskemiseen. Onnistunut moottorikokoluokan valinta yhdistettynä oikeaan hydrauliikkamitoitukseen ja uusittuun TOC-MD 2 ohjausjärjestelmään takaavat sen, ettei moottori ylikuormitu ja polttoaineen kulutus pysyy maltillisena.

Laajakäyttöinen Logset TH65 hakkuulaite on suunniteltu harvennus- ja päätehakkuille. Sen koko on kompakti harvennukseen, mutta hakkuulaite on samalla riittävän voimakas läpimitaltaan 65 cm runkojen kaatoon.

Smooth Ride -ohjaamojousitus

Mainos, juttu jatkuu alla Mainos päättyy

Logset lanseerasi Smooth Ride -ohjaamojousituksen 2018 ja sitä pidettiin heti erittäin selkeänä ratkaisuna. Ohjaamojousitus ei sisällä lainkaan hydraulisia tai elektronisia osia, mikä tekee siitä erittäin kustannustehokkaan ja luotettavan. Nyt Smooth Ride on saatavilla lisävarusteena kaikkiin Logset kuormatraktorimalleihin.