Puutavara-autoilu

Stora Enso kilpailuttaa puutavan kuljetuksen Kiteen ja Parikkalan alueilla

Stora Enso Metsä kilpailuttaa puutavaran kuljetuksen Kiteen ja Parikkalan kuljetusalueilla kevään 2021 aikana. Tarjous voi koskea molempia kuljetusalueita tai vain toista.

Sopimus käsittää Pohjois-Karjalassa Kiteen ja Rääkkylän kunnat sekä Etelä-Karjalassa pääosan Parikkalan kuntaa.

Vuosittainen työmääräarvio on noin 300 000 m³, josta Parikkalan kuljetusalueen osuus on noin kolmasosa. Määrä voi vaihdella vuosittain riippuen asiakastehtaiden puuntarpeista sekä kuljetusalueiden puunhankintamääristä.

Mainos, juttu jatkuu alla Mainos päättyy

Sopimuksen on määrä tulla voimaan 1.10.2021 alkaen ja olla voimassa kolme (3) vuotta, ellei muuta yhdessä sovita. Runkosopimus jakaantuu noin vuoden mittaisiin taksapistekausiin. Tarjouspyyntö ja tarjouksen antajan tiedot ovat luottamuksellisia.

Ohjeet kiinnostuneille kuljetusyrittäjille:

Stora Enso pyytää ilmaisemaan kiinnostuksesi tarjouksen jättämisestä täyttämällä yrityksesi yhteystiedot 12.3.2021 mennessä osoitteessa: https://www.storaensometsa.fi/...

  • Yhteystietojen jättämisen jälkeen tulet saamaan kutsun rekisteröityä Stora Enso Oyj:n Toimittajahallintarekisteriin, mikäli et ole liikesuhteessa Stora Enson kanssa jo nyt.
  • Kun rekisteröityminen Stora Enso Oyj:n Toimittajahallintarekisteriin on hyväksytysti kunnossa, lähetämme kilpailutukseen osallistuville tarkemman tarjouspyynnön ja siihen liittyvät materiaalit sähköpostitse.

Tarjous on toimitettava Stora Enso Oyj:lle 2.4.2021 klo 16.00 mennessä suljetussa kirjekuoressa osoitteeseen:

Mainos, juttu jatkuu alla Mainos päättyy

Stora Enso Oyj, Metsä
Jari Vainikka
Verkkotie 4
56120 Salosaari

Lisätietoja antaa:

Hankintapäällikkö Jari Vainikka
p. 0400 150 803 / jari.vainikka@storaenso.com

Sopimusanalyytikko Jorma Rännäli
p. 040 3524109 / jorma.rannali@storaenso.com