MetsäTrans Oy
Ajankohtaista

HAWEn V60N- hydraulipumppuvalikoima laajenee LSP-säätimellä

V60N – pumppu odottaa säätimen vaihtoa ja lähtee sitten asiakkaalle matkaan. Pumppuja löytyy nyt hyvin Hawen varastosta!

Jatkuvan tuotekehittelyn ansiosta HAWEn säätötilavuuksinen V60N-hydraulipumppu saa syksyn aikana uuden säädinvaihtoehdon. Markkinoille tuleva LSP-säädin antaa enemmän mahdollisuuksia pitää hydrauliikkajärjestelmä vakaana. Uudella säätimellä pystytään säätämään pumpun reaktioaikaa molempiin suuntiin.

Työskenneltäessä korkeilla paineilla järjestelmä ylikuormittuu helposti. V60N-130 pumpuissa tehonsäädin on vakiona ja muihin HAWEn pumppuihin se on mahdollista saada lisävarusteena, tarvittaessa jälkiasenteisena. Myös LSP-säädin toimii erinomaisesti tehonsäätimen kanssa.

Tuotevalikoima laajenee yhteistyökuvioin

HAWE aloitti tänä kesänä jälleenmyyntiyhteistyön espanjalaisen hydrauliikkajätin Bezareksen kanssa. Bezares on vuonna 1954 perustettu hydrauliikan valmistaja, joka on keskittynyt liikkuvan kaluston tarpeisiin. HAWE laajentaa PTO voimanulosoton komponenttivalikoimaansa Suomessa ja Bezares on erityisesti keskittynyt juuri siihen. Lisäksi Bezares valmistaa mm. hammaspyöräpumput ja -moottorit, siipipyöräpumput, vinssit, minikoneikot autokäyttöön sekä jakovaihteistot mobile- ja teollisuuskäyttöön.

Mainos, juttu jatkuu alla Mainos päättyy

HAWEn saa kustannustehokkaasti koko hydrauliikkapaketin: pumput (Inline, Sunfab), venttiilit, koneikot jne. mukaan lukien kokoonpanot ja testaukset. HAWElta löytyy osaamista suunnitteluun, asennukseen, testaukseen, käyttöönottoon sekä huoltoon ohjelmointia unohtamatta. Asiakasräätälöidyt projektit tuovat asiakkaille teknisen hyödyn lisäksi säästöä esimerkiksi polttoainekuluissa.

HAWE solmi kesällä kaksi jälleenmyyjäsopimusta Hydro-Set Varkaudessa ja Nappa Machine Oy Valkealassa. Jälleenmyyjät ovat tärkeitä yhteistyökumppaneita, asiakkaat saavat HAWE-tuotteet jopa suoraan hyllystä ympäri Suomea.

Vasemmalla Taneli Tuomas ja oikealla Mikael Järveläinen testaamassa venttiiliä HAWEn verstaalla Espoossa. Venttiilin testausten lisäksi Espoossa huolletaan ja testataan myös pumppuja.

Kuormalaskuventtiilli CLHV ja öljyn jäähdyttimet

Yksi lanseeraus tälle kesälle ja syksylle on HAWEn kuormanlaskuventtiili CLHV. Testaukseen/protoiluun venttiileitä saa nopealla toimitusajalla. Patruunatyyppinen venttiili, joka käy myös olemassa oleviin pesiin kuten T11A ja T2A sekä SAE- malleihin. Kuormanlaskuventtiiliä markkinoidaan nyt ympäri Eurooppaa ja mielenkiintoa on herättänyt lupaukset liikkuvan kaluston kuorman entistä vakaammasta hallittavuudesta.

Mainos, juttu jatkuu alla Mainos päättyy

HAWElta saa jatkossa myös italialaisen Bondioli Pavesin jäähdyttimet. Öljyn jäähdyttimet soveltuvat teollisuus- ja kuorma-autohydrauliikkaan. Jäähdyttimet räätälöidään tarpeen mukaan, saatavilla 12/24V, 220V tai hydraulimoottorikäytöllä. Yleisimmät 24V - mallit jo hyllyssä.

HAWEn Juha Äyräs ja Taneli Tuomas ohjelmoivat ja testaavat propoventtiiliä HAWEn eDesign-ohjelmalla. Venttiili on kompakti ja käy myös pieniin koneisiin.

20- vuotta täynnä Suomen hydrauliikkamarkkinoilla

HAWE Finland perustettiin vuonna 2000 joten 20-vuotta tuli alkuvuodesta täyteen. HAWE Finlandin emoyhtiö on saksalainen HAWE Hydraulik, jonka liikevaihto on yli 400 miljoonaa euroa työllistäen reilu 2400 henkilöä ympäri maailman. HAWE Finlandilla on töissä tällä hetkellä reilut 10 henkeä ja yksi henkilö palkattiin lisää keväällä 2020. Alusta asti toimitusjohtajana toiminut Mikko Vainio ja myös alusta asti HAWElla työskennellyt hydrauliikka-alan konkari Seppo Alaranta jäivät maaliskuussa eläkkeelle ja nykyisenä toimitusjohtajana jatkaa Jari Tanhuanpää.

Kevät oli jotain mitä kukaan ei osannut ennustaa mutta HAWE voikin nöyrästi kiittää asiakkaita ja yhteistyökumppaneita, että silti mentiin eteenpäin ja saatiin projekteja maaliin ja uusia aloitettiin. Syksyä kohti on hyvä jatkaa, Jari Tanhuanpää toteaa.

Mainos, juttu jatkuu alla Mainos päättyy

Syyskuussa HAWE osallistuu Finnmetkoon ja on siellä osastolla 268.

Tervetuloa moikkaamaan, Tanhuanpää vinkkaa.

HAWEn säätötilavuuksinen V60N-hydraulipumppu saa syksyn aikana uuden säädinvaihtoehdon. Markkinoille tuleva LSP-säädin antaa enemmän mahdollisuuksia pitää hydrauliikkajärjestelmä vakaana. Uudella säätimellä pystytään säätämään pumpun reaktioaikaa molempiin suuntiin.