Puutavara-autoilu

Jarkko Vartiamäki jatkaa Metsäalan kuljetusyrittäjien puheenjohtajana

Metsäalan Kuljetusyrittäjät ry:n vuosikokous järjestettiin lauantaina 13.4.2024 Jyväskylän Laajavuoressa. Ainoana ehdokkaana uudelle kaksivuotiskaudelle hallituksen puheenjohtajaksi valittiin Jarkko Vartiamäki Alavudelta.

Jarkko Vartiamäki
Jarkko Vartiamäki ei henkilökohtaisten syiden takia voinut osallistua vuosikokoukseen, mutta valittiin ainoana ehdokkaana neljännelle kaudelle puheenjohtajaksi.

Alkava kausi on Vartiamäelle jo neljäs MKY:n johdossa. Kaksi vuotta sitten Vartiamäki totesi, että kaksi kauttakin olisi riittänyt yhdelle puheenjohtajalle, mutta koronan sotkettua jälkimmäistä jaksoa, hän suostui vielä jatkokaudelle. Tällä kertaa Vartiamäki päätyi edustamaan jatkuvuutta yhdistyksen johdossa, kun varapuheenjohtajana toiminut Kari Lähivaara ei enää ollut käytettävissä puheenjohtajistoon.

Timo Tukiainen
Timo Tukiainen valittiin uudeksi varapuheenjohtajaksi.

Uudeksi varapuheenjohtajaksi MKY ry:n vuosikokous valitsi Timo Tukiaisen, joka aiemmin on toiminut hallituksen jäsenenä. Lähivaara puolestaan nimettiin jäseneksi Tukiaisen paikalle.

Kari Palojärvi, Erkki Kekkonen, Kari Lähivaara
Toiminnanjohtaja Kari Palojärvi ja varapuheenjohtajasta hallituksen jäseneksi siirtynyt Kari Lähivaara luovuttivat Erkki Kekkoselle Suomen Valkoisen Ruusun 1. luokan mitalin kultaristein.
Kari Lähivaara, Kari Palojärvi, Reetta Iso-Pellinen, Raine Karvonen
Reetta Iso-Pellinen ja Raine Karvonen vastaanottivat Vuoden Kuljetusyritys 2024-tunnustuksen. Laaja artikkeli yrityksen historiasta ja tästä päivästä on luettavissa kevään Metsätrans-lehdessä. (Pääset artikkeliin klikkaamalla kuvaa.)
Esa Korhonen
Uittopäällikkö Esa Korhonen on MKY ry:n Vuoden Kolkuttaja 2024. (Lue lisää klikkaamalla kuvaa.)
Ari Hämäläinen, Esa Haakana, Hannu Lamminen
Jyväskylässä oli koolla kolme entistä MKY ry:n puheenjohtajaa, vasemmalta Ari Hämäläinen, Esa Haakana ja Hannu Lamminen.
Henna Virkkunen
Vuosikokoustapahtuman yhteydessä järjestetyssä seminaarissa teemana oli vastuullisuus. Europarlamentaarikko Henna Virkkunen puhui aiheesta EU:n näkökulmasta.
Suvi Widgren
Suvi Widgren piti mainion puheenvuoron, jossa käytiin läpi mitä Rekka Groupissa on tehty kolmen vuoden aikana, kun hän suostui siirtymään isänsä yrityksen palvelukseen toimittuaan aiemmin muotialalla. Yleisön reaktioiden perusteella havainnot vanhemman sukupolven johtamistavoista vaikuttivat tutuilta myös muiden kuljetusalan yrittäjien keskuudessa.
seminaari
Erikoisjärjestöjen yhteinen seminaari täytti Scandic Laajavuoren salin tehokkaasti.