Metsäkoneurakointi

John Deereltä uusi H415HD-harvesteripää

Kestävyyttä, voimaa ja mittaustarkkuutta. Uusi, vaativan hakkuutyön ison L-kokoluokanharvesteripää H415HD on suunniteltu asiakastoiveiden perusteella. H415HD-harvesteripää on saatavana John Deere 1270G- ja 1470G-harvestereihin.

John Deere -harvesteripäät ovat tunnettuja tuottavuudestaan, luotettavuudestaan ja mittaustarkkuudestaan. H415HD jatkaa nelirullaisten sarjaa ja tarjoaa väsymätöntä voimaa suurten ja vahvaoksaisten runkojen käsittelyyn.

Mainos, juttu jatkuu alla Mainos päättyy

H415HD sopii erinomaisesti mutkaisillekin puille

Uudessa H415HD-harvesteripäässä on vahvistettu tilttirunko, metalliset syöttömoottorien ja syöttömoottorien letkujen suojukset sekä Expander-tapit syöttömoottorien varsien ja alakarsintaterien akseleissa ja tilttisylinterien ylätapeissa. Edellä mainitut ovat saatavilla myös käytettyihin harvesteripäihin varaosina.

Harvesteripään uusi, matalampi sahalaatikko ja kiinteän alakarsintaterän uusi muotoilu mahdollistavat puun kaatosahauksen alempaa sekä tehokkaamman mutkaisien ja suurten runkojen käsittelyn. Harvesteripään runkoon on tehty useita vahvistuksia asiakaspalautteen perusteella.

Mainos, juttu jatkuu alla Mainos päättyy

Harvesteripään tehokas nelirullasyöttö, erinomainen prosessointiteho, pitävä ote ja tehokas karsinta takaavat korkean tuottavuuden. Tehokas saha ja huippuunsa hiottu saha-automatiikka vähentävät sahausvirheitä ja tehostavat tuottavuutta.

  • Suurin sallittu läpimitta 750 mm
  • Syöttövoima 25 – 42 kN
  • Suurin syöttönopeus 2,9 – 7,0 m/s
  • Paino rotaattorilla ja linkillä 1530 kg

Tehokkaat John Deere -harvesteripäät ovat ensiluokkaisia työkaluja, jotka vastaavat alan tiukkoihin laatuvaatimuksiin kaikissa työskentelyolosuhteissa. Harvesteripäiden testaus kuuluu John Deeren tuotetestausprosessiin. Jokaista harvesteripäämallia on testattu kenttäolosuhteissa useiden tuhansien tuntien ajan ennen sarjatuotannon aloitusta. John Deere -harvesteripäät suunnitellaan ja valmistetaan Suomessa.

Mainos, juttu jatkuu alla Mainos päättyy

Uusin H415HD täydentää harvesteripäiden L-kokoluokan. Huollettavuudeltaan, tuottavuudeltaan ja käyttöasteeltaan H415HD on lyömätön.