Metsäteollisuus

Metsä Group tarjoaa uusia etuja puunmyyjille 1.2.–30.4.2023

Metsä Group maksaa kaikille nykyisten ja uusien omistajajäsenten 1.2.–30.4.2023 tekemille puukaupoille vähintään euron bonuksen per kuutio. Kyseisille puukaupoille annetaan myös hintatakuu, joka voi nostaa puun hintaa takautuvasti.

metsämaisema

Bonus ja hintatakuu ovat tarjolla sekä Metsä Groupin nykyisille omistajajäsenille että metsänomistajille, jotka liittyvät Metsä Groupin omistajajäseniksi 1.2.-30.4.2023 ja tekevät puukaupat yhtiön kanssa. Bonuksia kertyy myös metsänhoitotilauksista.

Kampanjan aikana omistajajäsenille on tarjolla etuja, jotka tavanomaisesti edellyttävät aiempia puukauppoja Metsä Groupin kanssa. Sopimusasiakkaille on tarjolla lisäetuja myös takautuvasti.

Mainos, juttu jatkuu alla Mainos päättyy

- Kampanjalla haluamme vauhdittaa hyvää metsien hoitoa sekä talven puukauppaa ja varmistaa yrittäjiemme kasvavan työllisyyden kesäkaudella. Nyt on hyvä aika tehdä puukauppaa, liittyä Metsä Groupin omistajajäseneksi ja olla mukana luomassa kestävää kasvua Suomeen, metsäjohtaja Juha Jumppanen kertoo.

Metsä Groupin investoinnit Suomeen kasvattavat yhtiön puunhankintaa ja lisääntyvät määrät halutaan ostaa omistajajäseniltä. Maailman modernein saha Raumalla käynnistyi viime syyskuussa ja Kemin uusi biotuotetehdas käynnistyy kolmannella vuosineljänneksellä.

- Jalostamme Metsä Groupilla uusiutuvasta pohjoisesta puusta tuotteita, joita me kaikki käytämme arjessa, ja joilla korvaamme fossiilista raaka-aineista valmistettuja tuotteita. Luomme yhdessä omistajajäsentemme kanssa hyvinvointia kaikille suomalaisille, Jumppanen sanoo.