fbpx
 

KM Huoltopalvelut Oy ja Konehuolto KTP Oy Top Truck -ketjuun

KM Huoltopalvelut Oy ja Konehuolto KTP Oy Top Truck -ketjuun

Savonlinnassa, Etelä-Savon maakunnassa sijaitseva KM Huoltopalvelut Oy liittyi tammikuussa Top Truck-ketjuun. KM Huoltopalvelut Oy on raskaan kaluston monimerkkikorjaamo, joka on erikoistunut raskaan kaluston huoltoihin ja päällirakentamiseen. KM Huoltopalvelut Oy tarjoaa monipuoliset raskaan kaluston huolto- ja varaosapalvelut.

Kokkolassa, Keski-Pohjanmaan maakunnassa sijaitseva Konehuolto KTP Oy liittyi helmikuussa Top Truck-ketjuun. Konehuolto KTP Oy on raskaan kaluston monimerkkikorjaamo, joka tekee raskaan kaluston ja työkoneiden huoltotyöt. Konehuolto KTP Oy tarjoaa asiakkailleen raskaan kaluston ja työkoneiden huolto- ja korjauspalvelut. Yrityksen palveluvalikoimaan kuuluvat myös henkilönostimien ja nosturiautojen tarkastukset.

ARTIKKELI JATKUU MAINOKSEN JÄLKEEN
Top Truck on Groupauto Internationalin organisoima, innovatiiviseen ja hyväksi todettuun toimintamalliin perustuva raskaan kaluston korjaamopalveluita tarjoava ketju, joka on suunnattu riippumattomille hyötyajoneuvo-, kuorma-auto- ja perävaunukorjaamoille. Suomessa ketjua hallinnoi Koivunen Oy. Top Truck on suurin raskaan kaluston korjaamoketju Euroopassa. Top Truck-konsepti kattaa 17 maata, joissa toimii yhteensä yli 1400 raskaan kaluston huoltopistettä.

Muita aiheeseen liittyviä