fbpx
 

Leasing vahvassa kasvussa

Leasing vahvassa kasvussa

Autotalo Järvi -konserni on selvinnyt hyvin vuonna 2020 koronan automyyntiin ja leasingtoimintaan tuomista haasteista. Automyynti Porvoon ja Kotkan myymälöissä on pysynyt suunnilleen samalla tasolla kuin vuonna 2019, kun taas leasing on jatkanut voimakasta kasvuaan. Koko konsernin liikevaihto tulee olemaan tänä vuonna n. 70 miljoonaa euroa, kun se vuonna 2019 oli n. 60 miljoonaa euroa. Ensi vuoden liikevaihtotavoite on 90 miljoonaa euroa.

Toimitusjohtaja Markku Peltoniemi kiittää kasvusta Järvileasingin henkilökunnan paneutumista ja sitoutumista sekä Järvileasingin toimintatapaa:

ARTIKKELI JATKUU MAINOKSEN JÄLKEEN
–     On ollut hienoa nähdä kuinka hyvin ”aina paikallinen” -palvelukonseptimme on otettu vastaan. Palveluverkostomme kattaa koko Suomen ja vahvistamme sitä jatkuvasti paikallisten tarpeiden muuttuessa. Myös tarjoamamme palvelut ja leasingkohteet muuttuvat koko ajan kysynnän mukaan. Vastaan on tullut varsin haastaviakin leasingkohteita, mutta niihinkin on löydetty yhteistyökumppaneidemme kanssa ratkaisu.

Erityisen ilahtunut Markku Peltoniemi on henkilökunnalle suunnatun osakeannin saamasta vastaanotosta:

ARTIKKELI JATKUU MAINOKSEN JÄLKEEN
–     Päätimme sitouttaa ja palkita henkilökuntaamme tarjoamalla jokaiselle mahdollisuuden tulla Järvileasingin omistajaksi. Anti otettiin innolla vastaan ja käytännöllisesti katsoen koko henkilökunta sijoitti annissa yritykseen omaa rahaansa ja kokee nyt oman panoksensa yrityksemme kehittämisessä entistä vahvempana. Tämä tulee varmasti heijastumaan myös asiakkaidemme suuntaan.

Kasvun myötä Järvileasing tarvitsee koko ajan uutta ja ammattitaitoista henkilökuntaa. Markku Peltoniemen mukaan yhtiöllä onkin jatkuva rekry päällä, tälläkin hetkellä haetaan mm. Uusimaan alueelle kolmea henkilöä.

Koneiden ja laitteiden leasing jatkaa vahvaa kasvuaan

Perinteisen ajoneuvoleasingin lisäksi Järvileasingin asiakkaat hankkivat yhä useammin erilaisia koneita ja laitteita leasingillä. Yhtiön kone- ja laiterahoituksen johtaja Vesa Eskonheimon mukaan leasingasiakkaita tulee jatkuvasti aivan uusiltakin toimialoilta:

–     Koneiden ja laitteiden osuus koko leasingkannastamme on jo reilu neljännes ja se on vahvassa kasvussa. Järvileasing alkaa olla jo tunnettu ja merkittävä toimija leasingkentällä, tämä näkyy esimerkiksi meille erilaisten nettiportaalien kautta tulevien kontaktien määrässä. Ne ovat moninkertaistuneet lyhyessä ajassa.

Jatkuvan asiakkaiden kuuntelun ja tuotekehittelyn tuloksena Järvileasing on luonut yhteistyökumppaneidensa kanssa erilaisia uusia palvelukonsepteja tuotteidensa ympärille.

Millaisia koneita ja laitteita sitten Järvileasingin kautta hankitaan?

–     Ehkä perinteisimpiä työkoneiden ja hyötyajoneuvojen lisäksi ovat esimerkiksi teollisuuden, konepajojen ja autokorjaamojen laitteiden ja koneiden hankinta leasingillä. Uudenlaisista leasingkohteista voisi mainita vaikkapa työsuhdepolkupyörät. Leasing onkin vaivaton tapa tarjota henkilökunnalle mahdollisuus terveelliseen liikkumiseen ja edistää heidän hyvinvointiaan.   

Järvileasingin toimitusjohtaja Markku Peltoniemi on ilahtunut siitä, kuinka yhä useammassa yrityksessä pidetään huolta kassavarannosta ja ymmärretään, että yrityksen ei tarvitse omistaa itse kaikkea.  

Järvileasing on osa Autotalo Järvi -konsernia, jonka liikevaihto oli vuonna 2019 n. 60 miljoonaa euroa. järvileasingin palvelut kattavat koko Suomen.

Muita aiheeseen liittyviä