fbpx
 

Nokian Forest King TRS 2+ kuusipyöräisille metsäkoneille

Nokian Forest King TRS 2+ kuusipyöräisille metsäkoneille

Nokian Renkaat on jo vuosia ollut metsärenkaiden edelläkävijä. Rengaslinjan uusin tulokas on edistyksellinen Nokian Forest King TRS 2+ -rengas, joka tuo todelliset uuden sukupolven ominaisuudet myös kuusipyöräisille metsäkoneille – luvassa on pitoa maaperää vahingoittamatta, pitkä käyttöikä sekä erinomainen tuki ketju- ja telakäytölle. Lisäksi Nokian Forest King F2- sekä Nokian Forest King TRS 2 -renkaiden uudet kokovaihtoehdot tuovat ne yhä useamman metsäkoneen ulottuville.

Maaperään kohdistuvien vaurioiden minimointi on yhä tärkeämpi osa metsätöitä kaikkialla maailmassa. Samaan aikaan koneellista puunkorjuuta tehdään entistä haastavammissa maasto-olosuhteissa, jolloin ketjujen tai telojen käyttö on yhä yleisempää. Uusi Nokian Forest King TRS 2+ -renkaat on suunniteltu tarjoamaan mahdollisimman leveän kosketuspinnan maahan, jolloin pito ilman teloja on erinomainen. Niitä käytettäessä puolestaan parannettu tuki ketjuille ja teloille minimoi renkaan kulumista.

ARTIKKELI JATKUU MAINOKSEN JÄLKEEN
-Nokian Forest King TRS 2+ -rengas näyttää uudelta, ja kyse onkin seuraavan sukupolven renkaasta, kertoo Teemu Vainionpää, Nokian Renkaiden tuotepäällikkö.

-Uskon käyttäjien arvostavan parempaa liikkuvuutta ja monikäyttöisyyttä metsätöissä.

ARTIKKELI JATKUU MAINOKSEN JÄLKEEN
Vakaa ja luotettava

Metsänkorjuutöissä renkaan vakaus on tärkeä ominaisuus.

-Hyvät renkaat tarjoavat työnteolle vakaan perustan, jolloin tarkkuus ja tehokkuus paranee, Teemu Vainionpää kuvailee.

-Nokian Forest King TRS 2+ -renkaiden 24PR-ristikudosrakenne vaimentaa tehokkaasti heilahduksia ja iskuja.

Käyttöiän pidentämiseksi Nokian Forest King TRS 2+ -renkaissa on enemmän kumia olka-alueilla. Itse pintakuvion suojana on teräsvahvistukset. Nämä parantavat renkaan viillon- ja pistonkestoa, joten Nokian Forest King TRS 2+ on turvallinen valinta vaativimpaankin maastoon.

Teloilla tai ilman

Nokian Forest King TRS 2+ -rengasta suunnitellessa kiinnitettiin erityistä huomiota telojen parhaaseen mahdolliseen tukeen. Renkaan syvä pintakuvio telaurineen sekä lisätyt tukirivat tarjoavat telalle optimaalisen alustan, jolloin telojen lipsuminen sekä renkaiden vaurioituminen on vähäisempää.

-Ilman ketjuja tai teloja työskennellessä renkaan terävät kuvion reunat, lisätyt tukirivat ja leveä kosketuspinta maahan takaavat pidon vaativassakin maastossa, Vainionpää sanoo.

-Tämä mahdollistaa maksimipidon minimaalisella maaperän vahingoittamisella.

Yhteensopivat tarvikkeet

Nokian Forest King TRS 2+ on yhteensopiva saman kokoisten Nokian Forest Rider -renkaille tarkoitettujen vanteiden, sisärenkaiden, ketjujen sekä telojen kanssa. Tämä tekee siitä taloudellisen valinnan niin ensiasennus- kuin vaihtorenkaaksikin.

Koot ja saatavuus

600/65-34
710/55-34
710/70-34

Kaikki kolme kokoa tulevat saataville vuoden 2019 lopusta.

Uusia kokoja Nokian Forest King F2- ja Nokian Forest King TRS 2 -rengasperheissä Monikäyttöisessä Nokian Forest King -tuotesarjassa on nyt myös uusia kokoja. Nokian Forest King F2 on oikea rengasvalinta raskaiden metsäkoneiden telakäyttöön, kun taas Nokian Forest King TRS 2 -renkaan ripakuvio tarjoaa äärimmäistä pitoa. Vuoden 2019 lopusta kumpikin rengas on saatavana myös koossa 800/40-24.5, jolloin sopivia käyttökohteita on entistä enemmän.

Muita aiheeseen liittyviä