Metsätrans

Joulukuun Metsätrans on ilmestynyt

Metsätrans 6/2022

Vuoden viimeinen Metsätrans-lehti on postitettu 20.12.2022 ja se on toivottavasti löytänyt tiensä kaikkien tilaajien postilaatikoihin tämän viikon aikana. Lehden mukana tuli myös Nisula Forestin kalenteri vuodelle 2023.

Metsätrans-lehdessä 6/2022 on jälleen runsaasti painavaa asiaa kannolta tehtaalle. Kävimme jututtamassa puuta ajavia Matikaisen Jenniä ja Jonnaa (Kaksi sisarta), sekä Taneli Ritasta ja Hannu Hiekkalaa, jotka tekivät sukupolven vaihdoksen Metsäpalvelu Hiekkalassa.

Puutavara-autonkuljettajista jutun aiheena on Arokivi Oy:n Maiju Sutinen ja metsäkoneenkuljettajista Henri Mäkisalo.

Mainos, juttu jatkuu alla Mainos päättyy

Mukana on myös yritysesittely uusiin tiloihin Kouvolassa investoineesta Envion Oy:sta, sekä Outokummun Metalli Oy:sta, joka niin ikään on investoinut vahvasti tehtaaseensa. Vierailimme myös Uumajassa, Komatsu Forestin täysin uudessa metsäkonetehtaassa. Toijalassa puolestaan on panostettu raakapuulogistiikkaan uuden terminaalin myötä.

Lisäksi lehdessä on Metsätransin selvitys suurimpien metsäkone- ja puutavara-autoyritysten tilinpäätöstiedoista, Laura Linkonevan kolumni ja raporttia Japanin savotoilta, sekä paljon muuta.

Jos et vielä ole lehteä tilannut, voit tehdä sen TÄSTÄ.

Koko lehti on luettavissa myös digitaalisena ja jos et halua tehdä tilausta, voit tilata tuoreimman lehden, tai minkä tahansa aiemmin ilmestyneen Metsätransin myös irtonumerona kaupastamme.

Hyvää Joulua!