Metsätrans

Metsätrans 4/2024 on ilmestynyt

Vuoden neljäs Metsätrans-lehti on painettu ja postitettu tilaajille maanantaina 19.8.2024, ja Postin palvelulupauksen mukaan sen olisi määrä saapua tilaajille 2-4 vuorokauden kuluessa, eli keskiviikkona, torstaina tai viimeistään perjantaina, noin viikko ennen FinnMETKO 2024-tapahtuman alkua. Lehteä on jaossa rajoitettu erä myös metkossa, Metsäalan kuljetusyrittäjät ry:n osastolla.

Metsätrans 4/2024

Tässä Metsätrans-lehden numerossa on mm. raportit juhannusviikon KWF-Tagung näyttelystä, Ponsse Show Swedenistä ja Power Truck Show`sta. Pekka Muuttomaan artikkelissa ollaan Uruguayssa etsimässä kaukaista ProSilvaa. Visa Vilkuna kävi tutustumassa ritiläautojen valmistukseen Pihtiputaalla, juhlistamassa Veljekset Hokkasen 30-vuotista yrittäjätaivalta, jututtamassa Profilla harventelevaa Jonna Laukkasta ja Lähivaaran pöllikuski Antti Venäläistä, sekä teki artikkelin Juha ja Miika Raukolan yhden auton puunkuljetusyrityksestä.

Lähestyvän metkon myötä mukana on mainostajiemme ilmoituksia, joista monessa kerrotaan siitä mitä metkossa on luvassa. Kannattaa siis nauttia lehti tuoreena, jo ennen kuin suuntaat Jämsää kohti!

Mainos, juttu jatkuu alla Mainos päättyy

Lehden välistä löytyvät myös Konekauppa Raktorin ja Logsetin liitteet. Logsetin 8-sivuinen uutis- ja tarjouslehti on jaossa myös heidän FinnMETKO-osastollaan.

Voit tehdä Metsätrans-lehden vuositilauksen metkotarjoushintaan TÄSTÄ. Kaikki lehden artikkelit ovat luettavissa myös verkossa, ja jos et vielä ole rekisteröitynyt, saat uutena käyttäjänä 30 vrk maksutonta lukuaikaa. Tee digitilaus TÄSTÄ. Jos et ole valmis sitoutumaan, tämä ja kaikki muutkin Metsätrans-lehdet vuodesta 1998 alkaen ovat ostettavissa irtonumeroina verkkokaupastamme.

Seuraava lehti Energiapuu-teemalla - ilmestyy lokakuussa

Seuraava Metsätrans-lehti 5/2024 valmistuu syyskuun aikana ja ilmestyy lokakuun puolivälin tienoilla. Tässä numerossa kerromme luonnollisesti kaiken olennaisen tämän vuoden metkosta, mutta varsinaisena teemana on "Energiapuu". Otammekin nyt vastaan hyviä juttuvinkkejä tähän aihepiiriin liittyen. Juttuideat perusteluineen mieluiten sähköpostilla: toimitus@metsatrans.com

Metsätrans 5/2024 ilmestyy lokakuussa, teemanaan "Energiapuu"

Metsätrans-lehden toimisto on suljettuna 23.8-1.9.2024, kun toimitus kiertää Suomea juttukeikoilla. Tämä saattaa näkyä viiveenä asiakaspalvelussa, etenkin tilauksiin liittyvissä asioissa. Parhaiten tällä välin tavoittaa sähköpostilla tero.nurmi@metsatrans.com, tai puhelimitse 0400-345676, Tero Nurmi.

Tero Nurmi
Tero Nurmi, Metsätrans-lehti.